Genomineerden voor de PROVADA PROPTECH CHALLENGE bekend

Genomineerden voor de PROVADA PROPTECH CHALLENGE bekend

Op 2 maart aanstaande gaan de vijftien genomineerden pitchen voor een vakjury met als inzet een wildcard voor PROVADA FUTURE 2020. Samen laten zij een diversiteit aan technologische en circulaire oplossingen zien voor de sector. De winnaars maken ook nog kans op de PROVADA PROPTECH AWARD 2020 die tijdens de PROVADA wordt uitgereikt.

De genomineerden zijn: CITTAMAP BV, DeltaQ, ENS UrbanHero BalancerINGYLiftinsight, OMRTProda LtdProvadieQuest Life, R8Tech, Studio SolarixStudio WaeThe Urban Jungle ProjectVERO DigitalZiezodan.

PROVADA FUTURE is het platform voor technologische innovaties en inspiratie voor de vastgoedsector. Voor het 5e jaar organiseren we een inspirerend programma voor iedereen die bezig is met de toekomst van Nederland, een toekomst met een betere bebouwde werk- en leefomgeving. PROVADA faciliteert de verbinding tussen technologie - en vastgoedbedrijven.

Samen met onze partner Holland ConTech & PropTech organiseren we de PROVADA PropTech Challenge, waar we o.a. jonge ondernemers het podium bieden voor een kennismaking met de sector en vice versa.

Wij nodigen iedereen uit voor een bezoek aan het vernieuwde PROVADA FUTURE in hal 11. Het wordt een bijzonder Park dat de impact symboliseert van ‘vergroening’ van onze leefomgeving, een belangrijk aspect van duurzaam wonen en werken. Biodiversiteit, minder hittestress en waterschade, plus een positieve sociale invloed maken dat ‘groen’ voor een betere wereld zorgt. Daarbij verhoogt het de waarde van vastgoed met 4 tot 15 procent. De gedachte achter het Future Park is de opmaat naar een PROVADA die de ambitie heeft om de meest duurzame vakbeurs van Nederland te zijn. Daarmee ondersteunt deze het imago van de sector, versterkt de integrale wens en noodzaak om te verduurzamen, en draagt haar steentje bij aan een betere wereld.

Gepubliceerd
18-02-2020

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts