Gemeente Leiden geeft komende 3 jaar acte de presence

De komende jaren zal de gemeente Leiden acte de présence blijven geven op de internationale vastgoedbeurs PROVADA. In de stand van de gemeente Leiden bekrachtigen de Leidse wethouder Paul Laudy (Bouw) en Peter Schreuter (directeur PROVADA) de verlenging van deelname aan de PROVADA voor 2018-2020.

Tijdens deze PROVADA presenteert Leiden zich als internationale kennisstad en een stad van ontwikkelingen en kansen. Gelegen in één van de aantrekkelijkste woonregio's van Nederland op steenworp afstand van Amsterdam en Den Haag biedt de stad voortdurend nieuwe kansen en mogelijkheden. Het befaamde Bio Science Park en de sterk groeiende universiteit Leiden maakt investeren en beleggen buitengewoon interessant.

Leiden is ook nu al volop in ontwikkeling. Zo wordt er flink geïnvesteerd in het Stationsgebied, het Bio Science Park, de binnenstad, het winkelgebied rondom de Aalmarkt en de Lammenschansdriehoek. Nieuwe parkeergarages, de Leidse Ring en de RijnlandRoute verbeteren de toegankelijkheid en bereikbaarheid van de stad.

Op de stand zijn er tal van ondertekenmomenten en pitches van mooie nieuwe projecten. Voor een overzicht van de ontwikkellocaties, kijk op www.investereninLeiden.nl.

 

Gepubliceerd
08-06-2017

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts