Even voorstellen: Vebego

Even voorstellen: Vebego

Familiebedrijf Vebego is sinds de oprichting van Hago in 1943 uitgegroeid tot een krachtig collectief van meer dan 150 bedrijven en joint ventures. Onze ruim 36.000 medewerkers werken in facilitaire dienstverlening en zorg, voor klanten in Nederland, Zwitserland, België en Duitsland. Gezonde groei is een voorwaarde voor continuïteit, maar wat ons écht drijft is goed doen; door onze medewerkers hun werk als betekenisvol te laten ervaren. Wij geloven dat we daarmee de meeste toegevoegde waarde kunnen bieden voor onze klanten en hun medewerkers én voor de maatschappij. En dat maakt ons een bedrijf van betekenis.

Wij faciliteren duizenden gebouwen met onze dienstverlening. Dat doen wij op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Als single point of contact verzorgen wij het administratief, technisch en facilitair beheer van gebouwen. Wij kunnen ondersteunen bij werkplekconcepten en helpen organisaties bij thema’s als vitaliteit, circulariteit en datamanagement. Operationeel leveren wij een diversiteit aan diensten zoals hospitality dienstverlening en receptie, schoonmaak, gevelmanagement, groenonderhoud (binnen en buiten) en afvalinzameling.,    

Wij zijn nieuw op de PROVADA en willen mensen onze organisatie en dienstverlening echt laten ervaren. Persoonlijk en betrouwbaar, maar tegelijkertijd vernieuwend en ontwikkelingsgericht.

U vindt ons tijdens PROVADA 2020 op stand 12-63.

Gepubliceerd
16-01-2020

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts