‘Een mooi volkje’ komt samen op 15e PROVADA

‘Een mooi volkje’ komt samen op 15e PROVADA

‘Een mooi volkje’, zo noemde VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer de verzamelde vastgoedwereld bij de opening van PROVADA. Hij opende de 15e editie van de vastgoedbeurs met een flinke slinger aan de bel. Zijn enthousiasme had een reden: “Nederland staat er geweldig voor en ook de vastgoedmarkt bloeit. Maar we moeten wel plannen maken om de groei te kanaliseren.”

De Boer stelde een taskforce van markt en overheid voor om voorwaarden te scheppen, zoals gezonde grondprijzen en balans in het woningaanbod.” Zo voorkomen we dat we naast onze schoenen gaan lopen, met een zonnebril in het haar en een Chardonnay in de hand, aldus de werkgeversvoorzitter.

De 15e PROVADA is de eerste met Peter Schreuter officieel aan het roer. Dit voorjaar nam hij de beurs over van ‘geestelijk vader’ Flip van Kerkhoven. Onder de nieuwe eigenaar, die als commercieel directeur al jarenlang is verbonden aan de beurs, zal PROVADA zich nog meer ontwikkelen als een platform dat vastgoedpartijen verbindt en inspireert in een snel veranderende wereld. “Meer partijen van buitenaf zullen toetreden om de noodzakelijke innovatie te stimuleren,” zei Schreuter bij de officiële opening van ‘zijn’ eerste beurs.

Gepubliceerd
04-06-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts