Colliers International tekent nieuw driejarig contract PROVADA

Colliers International tekent nieuw driejarig contract PROVADA

Vastgoedadviseur Colliers International verbindt zich ook de komende drie jaar weer aan PROVADA. Onlangs ondertekenden beide partijen de overeenkomst die de nieuwe samenwerking inluidt.

Colliers International is sinds 2011 vertegenwoordigd op de PROVADA. Dirk Bakker, CEO: "We zijn blij dat we tot 2021 weer aanwezig zijn op deze belangrijke beurs. Het geeft ons de kans om in een paar dagen veel van onze opdrachtgevers te spreken, nieuwe contacten te leggen en kennis op te doen en te delen."

Colliers neemt elk jaar actief deel aan het inhoudelijke programma op de PROVADA. Dit jaar staat de bijeenkomst gepland op woensdag 5 juni prime time. Om 14.00 uur is er een interactieve discussie over de huisvesting van de toekomst.

Peter Schreuter: "PROVADA is er trots op dat Colliers heeft besloten de samenwerking weer voor drie jaar voort te zetten. Al jarenlang is Colliers terug te vinden in de top van de internationale ranking op het gebied van vastgoedadviseurs en zal deze positie, onder leiding van Dirk Bakker, de komende jaren alleen maar versterken. Net als bij PROVADA staat ook bij Colliers de verbinding centraal."


Over Colliers International

Colliers International staat voor de nieuwe vastgoedwereld. We dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. We verbinden globale marktontwikkelingen en complexe data met de wereld van kantoorgebruikers, vastgoed-eigenaren en investeerders. Dit stelt ons in staat de sector van morgen te begrijpen en expert te zijn op de toekomst van vastgoed. Dankzij deze inzichten kunnen we waarde toevoegen aan de verschillende fases van de vastgoedcyclus en strategische klantrelaties opbouwen. We bieden creatieve oplossingen die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook in de toekomst relevant en duurzaam blijven.

Gepubliceerd
07-02-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts