Adriaan van Erk neemt samen met de BTE Groep, de komende 3 jaar deel aan PROVADA

Wij zijn verheugd om te mogen melden dat de Adriaan van Erk Groep samen met de BTE Groep in 2018, 2019 en 2020 deel zal nemen aan de PROVADA vastgoedbeurs. De wereld om ons heen verandert snel. Zeker in de bouwsector liggen belangrijke maatschappelijke vraagstukken te wachten op innovatieve en duurzame oplossingen. Wij bundelen onze eigen krachten, maar ook van externe partners. Door gebruik te maken van elkaars specialistische kennis, is voor elk vraagstuk een gepaste oplossing te leveren. Op de PROVADA introduceren wij: ‘’De kracht van de combinatie’’ van de Adriaan van Erk Groep en de BTE Groep.

Adriaan van Erk Groep
Binnen de Adriaan van Erk Groep zijn een aantal bedrijven actief, waaronder Adriaan van Erk Ontwikkeling, Adriaan van Erk Bouw, Adriaan van Erk Timmerfabriek, Rehorst Bouw en Slavenburg Bouw. Samen zijn de bedrijven een belangrijke bouwende ontwikkelaar van binnenstedelijke locaties en uitleggebieden. Actief op het gebied van verwerving van posities, projectontwikkeling en bouw van woningbouw projecten, appartementen gebouwen, kantoren, hotels, distributiecentra, scholen etc.

Op dit moment is de Adriaan van Erk Groep o.a. bezig met de grootschalige woningbouwlocaties Triangel in Waddinxveen en Bloemendalerpolder in Muiden /Weesp, de transformatie van kantoor naar studentenhuisvesting in Den Haag, hotels op Schiphol Oost, Amsterdam Overamstel en Amsterdam Noord en de ontwikkeling en bouw van een migrantenlogies in Aalsmeer.


BTE Groep
De BTE Groep is ontstaan uit gespecialiseerde betonbedrijven en productielocaties. De bedrijven van de BTE Groep richten zich op het ontwikkelen en vervaardigen van geprefabriceerde betonproducten en aanverwante oplossingen. Al vele jaren zijn de bedrijven succesvol in de sectoren infra, civiele bouw, rail, de agrarische markt en woning- en utiliteitsbouw. Vanuit toonaangevende merken zoals Romein Beton, Kemper, Betonindustrie De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Stelcon, Gelissen en Vebo Beton&Staal speelt de BTE Groep een belangrijke rol binnen de bouwsector.

Gepubliceerd
15-02-2018

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts