ABN AMRO verlengt contract met de PROVADA

ABN AMRO Real Estate heeft zich opnieuw verbonden aan de PROVADA. Bas Rutten, Manager Large Accounts & Advisory, tekende afgelopen week het contract. Dit betekent dat de bank ook in 2018 op de belangrijkste vastgoedbeurs van Nederland is te vinden, met een stand en een inhoudelijk programma. 

Duurzame groei in een veranderende vastgoedwereld
De wereld van het commerciële vastgoed is in razend tempo aan het veranderen. De PROVADA is bij uitstek een geschikt moment om stil te staan bij trends en ontwikkelingen binnen én buiten de vastgoedmarkt, welke significant impact hebben op het behalen van duurzame groei. Of dat nou wetgeving, technologie of veranderende behoeftes betreft. Zo dagen we relaties, onszelf én ketenpartners uit om op een andere manier naar de vastgoedwereld te kijken.

Over ABN AMRO Real Estate
ABN AMRO Real Estate helpt haar relaties bij het vinden van duurzame oplossingen, als financier, facilitator en kennispartner. Voor zowel ontwikkeling van en beleggingen in commercieel vastgoed. Op deze manier helpen we de groei van de bebouwde omgeving op een duurzame wijze vorm te geven. Dat doen we vanuit een sterke financiële positie en met veel kennis van de markt.

We kijken er naar uit om u in juni op onze stand te verwelkomen en met een mooi programma te inspireren. Mocht u eerder contact willen, laat ons weten wat uw plannen zijn. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Gepubliceerd
27-11-2017

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts