Grid Pattern

Kick-off PROVADA

Het plan voor Nederland - 18 maart 2021


De Tweede Kamerverkiezing vindt plaats op 17 maart 2021. Terwijl de stemmen worden geteld beginnen we bij PROVADA op 18 maart alvast met de formatie. Wat is het plan voor Nederland? Hoe gaan we het land klaarmaken voor de toekomst; klimaatneutraal, circulair, welvarend én fijn om in te wonen? Wie heeft de beste oplossingen voor Nederland?

Tijdens de digitale bijeenkomst pitchen gepassioneerde leiders hun oplossing voor een duurzamer Nederland. Hierover gaan we met enkele prominente gasten in gesprek. De belangrijkste thema’s komen terug in de programmering van PROVADA (beursdagen) in oktober. We nodigen je van harte uit om hierover mee te denken. #DaretoDream


Programma

14:00 - 14:06
Opening door presentator Tom van ’t Hek en Peter Schreuter (PROVADA)

14:06 -14:10             
Inleiding door Wienke Bodewes

14:10 - 15:15             
Het plan voor Nederland door:
Ingrid Thijssen (VNO-NCW), Meiny Prins (Priva), Winy Maas (MVDRV), Marlijn Noorlander (Dapple), Maarten Markus (AM), Brigit Gerritse (NRW), Jop Fackeldey (IPO)

In de studio worden de plannen besproken met:

Anne van Eldonk (Fakton), Onno Dwars (Ballast Nedam),
Anneke de Vries (NS), Pieter Polman (Wereldhave),
Marjolijn Versteegden-Bakker (Arcadis), Mark Kuijpers (Greystar),
Daan van der Vorm en Peter Gobel

15:15 - 15:30
Q&A voor standhouders


De Kick-off van PROVADA staat letterlijk voor de start van de PROVADA activiteiten voor 2021. Standhouders kunnen na dit moment aan de slag met hun eigen programma en activiteiten. Nieuwe inzichten en output van deze bijeenkomst kunnen een vervolg krijgen in de programmering van juni (outdoorevent/congres) of oktober (beurs). Het laatste kwartier is bestemd voor een Q&A over organisatorische zaken voor standhouders.  

Deel je droom. Deel je visie. Laat je inspireren en sluit je aan bij PROVADA.
Meld je snel aan! Via e-mail ontvang je de magic link voor de livestream.

Wij kijken uit naar een inspirerende start van het PROVADA jaar!