Informatie PROVADA FUTURE

Informatie PROVADA FUTURE

PROVADA FUTURE is het platform voor trends en innovaties met impact op de bouw- en vastgoedsector. Partners van PROVADA FUTURE maken het mogelijk om relevante innovaties, onderzoek en trends bij het grote publiek onder de aandacht te brengen.

PROVADA FUTURE is er voor innovators en fast movers, voor startups en grownups en voor de verbinding tussen de Tech- en de vastgoedwereld.Wij brengen nieuwe technologie naar de beurs. Wij laten de beste innovators pitchen. Wij hebben meer dan 200 startups waarmee je als grownup het verschil kunt maken en wij bieden samen met onze Startuppartner Holland ConTech & PropTech, een inspirerend programma.

Via Provadafuture.nl blijft u op de hoogte van de laatste trendartikelen en research op het gebied van Robotica, BigData, IoT, 3D-printing, Virtual Reality en Smart Cities. Ook kunt u via de zoekmachine vele PropTech Start-ups en Tech bedrijven wereldwijd vinden. Voor onze research volgen wij alle belangrijke Technische Universiteiten. Meer lezen? Volg Future Trends