Grid Pattern

Deelname mogelijkheden PROVADA Parade

Gelijktijdig met PROVADA Live - 3, 4 en 5 november - vindt de PROVADA Parade plaats in de RAI Amsterdam. Twee hallen worden omgebouwd tot een sfeervol netwerkfestival in stijl van De Parade en voorzien van studioruimtes voor de livestream sessies t.b.v. de virtuele beurs. Naast het netwerken op een van de vele thematische terrassen bieden de studio's plaats om sessies bij te wonen die gestreamd worden op het virtuele evenement. Bekijk hieronder alvast het filmpje met een impressie van PROVADA Parade. Alle tarieven zijn excl. BTW.

 

Deelnemen:
- (Hoofd)sponsoring: op aanvraag (gelimiteerd, beperkt beschikbaar)
- Netwerktafel per dag €900,- inclusief basiscatering
- Netwerktafel voor 3 dagen, inclusief 1 passe-partout: €2.480,- (gelimiteerd, beperkt beschikbaar, inclusief basiscatering)
- Lunches, koffietafels, netwerkbijeenkomsten (voor jouw relaties): op aanvraag
- Entertainment: op aanvraag

Bezoeken:
Dagkaart: €225,- incl. toegang tot virtuele beurs
Passe-partout voor 3 dagen: €575,- incl. toegang tot virtuele beurs


Sponsoring & advertising

Er zijn diverse mogelijkheden voor aanvullende sponsoring en advertising rondom PROVADA Live en PROVADA Parade.Te denken valt aan het sponsoren van de netwerk-carrousels, hospitality lounges, studio's of online marketingacties. Heb je vragen, ideeën of specifieke wensen? Neem dan contact op met PROVADA.

Contact

Heb je interesse om deel te nemen, vragen of specifieke wensen? Neem contact op met Peter Schreuter via +31 (0)30 605 14 24  of peter@provada.nl