Grid Pattern

Corona

PROVADA volgt de overheidsregels met betrekking tot de organisatie van veilige zakelijke evenementen. Per evenement worden de dan geldende Covid-19 maatregelen toegepast. 

PROVADA verwacht dat de beurs van 26-28 oktober 2021 in fysieke vorm kan doorgaan zónder beperkende maatregelen voor bezoekers en standhouders. Wij zetten hier vol op in. Samen met onze standbouwers en programmamakers. Dare to Dream.  
 
PROVADA houdt rekening met de mogelijkheid dat bezoekers een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag voor de entree van de RAI moeten laten zien. Dat kunnen we uiteraard op een goede manier faciliteren. 
 
PROVADA en haar partner RAI Amsterdam zetten zich in om in alle hallen voldoende lucht en ruimte te creëren voor bezoekers en standhouders. Uiteraard zullen we ook de luchtkwaliteit en hygiëne deze editie extra monitoren. 

 

[Geschreven op 13-7-2021]

We kunnen de gevolgen van de toenemende besmettingen van deze zomer niet voorspellen. Als organisatie zijn we op alles voorbereid maar de focus is de fysieke beurs. De organisatie van een beurs vereist immers veel voorbereidingstijd.  

Als we onverhoopt weer de anderhalve meter-regel moeten handhaven (op de stands en gangpaden) dan zijn wij genoodzaakt om de beurs weer te verplaatsen. Op dat moment nemen we contact op met onze standhouders. Wij gaan er nu vanuit dat dit niet nodig zal zijn. 

In het geval van annulering of verplaatsing van PROVADA ontvangen tickethouders volledige restitutie voor het betaalde entreegeld.  

We kunnen ons voorstellen dat er binnen organisaties wisselende stemmingen zijn met betrekking tot het bezoeken van evenementen. Onze tip: Bij twijfel gewoon even met ons bellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing voor dat moment.  

 

Via deze website en onze nieuwsbrieven houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.