Grid Pattern

Corona

PROVADA volgt de overheidsregels met betrekking tot de organisatie van veilige zakelijke evenementen. Per evenement worden de dan geldende Covid-19 maatregelen toegepast. 

PROVADA gaat op 26-28 oktober 2021 in fysieke vorm door zónder beperkende maatregelen voor bezoekers en standhouders. 

De maximale toegangscapaciteit van 75% is ruimschoots voldoende om het normale en verwachte aantal bezoekers te mogen ontvangen. 
 
PROVADA bezoekers wordt voor de toegang gevraagd een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag voor de entree van de RAI te laten zien. Dit gaan wij uiteraard op een goede manier faciliteren. 
 
PROVADA en haar partner RAI Amsterdam zetten zich in om in alle hallen voldoende lucht en ruimte te creëren voor bezoekers en standhouders. Uiteraard zullen we ook de luchtkwaliteit en hygiëne deze editie extra monitoren. 

 

[Geschreven op 14-9-2021]

Evenementen mogen vanaf 25 september weer draaien. Dat is de uitkomst van de persconferentie van 14 september. Met het Testen voor Toegang kunnen we de anderhalvemeter loslaten en daarmee kan iedereen weer bezoekers op zijn/haar stand ontvangen. 

 

[Geschreven op 6-9-2021]

De versoepelingen van de coronaregels, zoals het loslaten van de anderhalvemeter zijn verzet naar 25 september 2021

 

[Geschreven op 19-8-2021]

De persconferentie van vrijdag 13-8 bracht geen verrassingen voor onze sector. Geen versoepelingen maar ook geen (nieuwe) belemmeringen.

Het kabinet wil de anderhalvemetermaatregel midden september helemaal loslaten. Met het loslaten van die maatregel gaat PROVADA op 26-28 oktober de beurs draaien. Voor beurzen en congressen wordt een toegangsbewijs verplicht: een vaccinatiebewijs, negatieve test of herstelbewijs.

 

[Geschreven op 13-7-2021]

We kunnen de gevolgen van de toenemende besmettingen van deze zomer niet voorspellen. Als organisatie zijn we op alles voorbereid maar de focus is de fysieke beurs. De organisatie van een beurs vereist immers veel voorbereidingstijd.  

Als we onverhoopt weer de anderhalve meter-regel moeten handhaven (op de stands en gangpaden) dan zijn wij genoodzaakt om de beurs weer te verplaatsen. Op dat moment nemen we contact op met onze standhouders. Wij gaan er nu vanuit dat dit niet nodig zal zijn. 

In het geval van annulering of verplaatsing van PROVADA ontvangen tickethouders volledige restitutie voor het betaalde entreegeld.  

We kunnen ons voorstellen dat er binnen organisaties wisselende stemmingen zijn met betrekking tot het bezoeken van evenementen. Onze tip: Bij twijfel gewoon even met ons bellen. Dan zoeken we samen naar de beste oplossing voor dat moment.  

 

Via deze website en onze nieuwsbrieven houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.