DEELNEMERS & AMBASSADEURS

PROVADA-FUTURE-2020

PROVADA FUTURE

Welkom bij PROVADA FUTURE - where proptech meets real estate 

PROVADA FUTURE is hét podium voor technologische innovaties en inspiratie voor de vastgoedsector. Het is de plek voor iedereen die zich klaar wil maken voor de toekomst. Een plek waar nieuwe ideeën en verbindingen ontstaan. Een plek waar PropTech Innovators samenkomen en hun nieuwe technologieën en tools demonstreren. Tools die ons helpen om slimmer en duurzamer te werken.

Gedurende de driedaagse beurs is PROVADA FUTURE dé groene hotspot, the-place-to-be. Laat je inspireren door de tech talks van succesvolle ondernemers en PropTech scale-ups. Ontdek de innovaties, ontmoet de PropTech Innovators. Ga experimenteren of daag ze uit. Kom langs en laat je verrassen in het Future Park in hal 11.
 

DEELNEMERS & AMBASSADEURS

DEELNEMERS


 

 


AMBASSADEURS


 

 
     
PROGRAMMA

PROGRAMMA

Nieuwe technologieën voor de gebouwde omgeving en circulaire oplossingen komen ruimschoots aan bod. Wij bieden dagelijks inspirerende TechTalks, workshops en demo’s over trends & innovaties, smart & healthy buildings, IOT oplossingen, space-as-a-service, smart cities, datamanagement en mobiliteit. Het driedaagse programma ontwikkelen we samen met onze nieuwe (en bestaande) partners. 

Kom langs op het Future Park in hal 11, ontmoet the Innovators, bekijk het programma en meld je aan voor de bijeenkomsten. Stay tuned voor updates over sprekers en programma.

Wilt u meer informatie over het programma? Neem contact op met Frederike Lengers +31 (0)6 22 40 18 82 of per e-mail.

WORD AMBASSADEUR

WORD AMBASSADEUR

Maak kennis met de innovators van de vastgoedsector. Blijf op de hoogte van nieuwe technologieën en digitalisering & geniet van onze gastvrijheid en faciliteiten in de PropTech Innovation Zone in PROVADA FUTURE (hal 11).

‘Ambassadeur’ Pakket:

  • Acht entreekaarten voor 3 dagen (EUR 920)
  • Volledig uitgeruste presentatieruimte beschikbaar
  • Meet and greet
  • Matchmaking ontbijt (op uitnodiging)
  • Hospitality & services
  • Gebruik van basis catering (koffie, thee, frisdrank)
  • Online profiel op www.provada.nl
  • Deelname als jurylid aan de PROVADA PropTech Challenge op 2 maart 2020
  • Mogelijkheid om onderdeel te worden van de PropTech Innovation Tour
  • Media aandacht: pers, podcasts, video promotie en social media campagnes

Totaalbedrag: € 5.250,- excl. BTW 

Wilt u meer informatie over het Ambassadeur Pakket? Neem contact op met Frederike Lengers +31 (0)6 22 40 18 82 of per e-mail.

PROPTECH CHALLENGE

PROVADA FUTURE is het platform voor technologische innovaties en inspiratie voor de vastgoedsector. Voor het 5e jaar organiseren we een inspirerend programma voor iedereen die bezig is met de toekomst van Nederland, een toekomst met een betere bebouwde werk- en leefomgeving. PROVADA faciliteert de verbinding tussen technologie - en vastgoedbedrijven.

Op 2 maart liet PROVADA vijftien genomineerde startups pitchen voor een jury met als inzet een wildcard voor PROVADA FUTURE 2020Samen lieten zij een diversiteit aan technologische en circulaire oplossingen zien voor de sector. De vijf winnaars maken ook nog kans op de PROVADA PROPTECH AWARD 2020 die tijdens de PROVADA wordt uitgereikt.

Deze vijf winnaars ziet u terug op PROVADA:

OMRT (Amsterdam) – Ontwikkelt slimme digitale oplossingen voor een betere, duurzame gebouwde omgeving. Ze schrijven o.a. parametrische software voor architecten, projectontwikkelaars en vastgoedinvesteerders. Hun systeem kun je koppelen aan 3D-modellen van elke omgeving.

Hero Balancer (Hoorn) - Een plug-and-play verwarmings-optimalisatie.
Hero Balancer stemt warmte aanbod scherp op warmtevraag af. Dit doen zij door grootschalige verwarmingssysteem nooit meer overbodig te laten verwarmen. Zij berekenen de warmtevraag door de weersvoorspelling, gebruikspatroon en de opwarm karakteristiek van het gebouw te analyseren met hun algoritme.

Ziezodan (Hengelo) - De ‘Booking.com’ voor het vastgoed-onderhoudsdomein. Zij brengen huurders, onderhoudspartijen en vastgoedbeheerders samen en vereenvoudigen het proces met hun gebruiksvriendelijke platform.

The Urban Jungle Project (Delft) - Is een oplossing die het mogelijk maakt om te vergroenen op plaatsen waar dit normaal gesproken niet kan. Bomen absorberen CO2 en zorgen voor verkoeling van de leefomgeving. De Urban Jungle Project is een ‘plug and play’ innovatie, waarbij de boom niet afhankelijk is van wortels in de grond en op die manier overal geplaatst kan worden.

Studio Solarix (Amsterdam) - Ontwerpt, onderzoekt en ontwikkelt esthetische, duurzame en energie-opwekkende gevelelementen. Met het Solarix gevelelement willen ze de wereld van de zonnecellen veranderen en daarmee een significante bijdrage leveren aan een verduurzaming van de gebouwde omgeving.


PROVADA kijkt tevreden terug op de PROPTECH CHALLENGE. We begonnen de dag met een geanimeerd tafelgesprek olv Tom van ’t Hek, over de impact van PropTech op het vastgoeddomein. Met Daan van der Vorm (VORM), Nicole Maarsen (Syntrus Achmea), Iain Thomspon (Office App), Boy Lokhoff (Healthy Workers), Dirk Dekker (Being Development) en Wouter de Bruijne (ParkBee) aan tafel, werd er vanuit de wereld van het vastgoed en die van de technologie over de digitale transformatie gesproken. Aansluitend volgden de energieke pitches van de startups. “Net als voorgaande jaren zagen we ook nu weer bijzondere proposities voorbijkomen, waarbij de categorie health & well-being goed vertegenwoordigd was. Gelukkig waren de juryleden behoorlijk eensgezind bij het verdelen van de punten. Dat maakte de keuze vrij overzichtelijk. Vijf enthousiaste ondernemers zien we terug op de beurs en we hopen dat de andere deelnemers ook hun ‘visitekaartje’ hebben achtergelaten”, aldus Peter Schreuter, eigenaar PROVADA.