bedrijfsprofiel

PROVADA B.V.


PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 24.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

Thema PROVADA 2018: EDUCATE-INNOVATE-INTEGRATE

Oké, innovatie staat hoog op ieders agenda. Er wordt flink geëxperimenteerd in vastgoedland. Maar hoe maak je die investering waardevol? Wat gaat aan innovatie vooraf (educatie) en wat komt erna (integratie)? Drie elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. PROVADA concentreert zich in 2018 op de voorwaarden voor vernieuwing. Hoe leert je organisatie en hoe brengt ze dat in praktijk? ROI betekent komend jaar: return on innovation. Benieuwd hoe vastgoed vernieuwt? Volg PROVADA het hele jaar!

TAKE A SEAT
Voorgeprogrammeerd netwerken naar persoonlijke voorkeur.  

Twee jaar geleden introduceerden wij PROVADA FUTURE waar innovatie  in de sector centraal staat. PROVADA FUTURE verbindt mensen en bedrijven om vernieuwing in vastgoed te versnellen. De afgelopen editie hebben we dit onderdeel niet alleen flink uitgebreid, maar ook -hoe kan het anders- vernieuwd. Zo kon je deelnemen aan TAKE A SEAT: voorgeprogrammeerd netwerken naar persoonlijke voorkeur. Dat levert méér op dan een goed gesprek.


IN THE SPOTLIGHT
U overweegt om uw bedrijf tijdens PROVADA onder de aandacht te brengen? Of het nu gaat om zichtbaarheid in de nieuwsbrief, op de website of om een online profiel? Wij bieden vele mogelijkheden.......

 

U kunt ons vinden in Hal 12 Stand 34

PROVADA B.V.
Zoomstede 23
3431 HK Nieuwegein
Email »
Website »

Take a Seat

Activiteiten

 

Ons team

A.W.Kerkhoven

Algemeen Directeur Afspraak maken »

P.Schreuter

Management Afspraak maken »

M.Rijkse

Management Afspraak maken »

F.Kok-Odekerken

Marketing/Communicatie Afspraak maken »

F.Lengers

programma manager provada future Afspraak maken »

S.van der Poel-Veerman

Programma Manager Afspraak maken »

A.A.C.Verhoeven-Donker

Financial Controller Afspraak maken »

M.vanSelm

Office Manager Afspraak maken »