Grid Pattern

Gemeenten Bijeenkomst - Vestigingslocaties

Dinsdag 10:30 - 11:00 12-49

Presentatie onderzoek Top 100 Gemeenten en website Vestigingslocaties.nl

Hoe breng je de gemeente onder de aandacht als aantrekkelijke vestigingslocatie? Welke selectiecriteria hanteren ontwikkelaars, beleggers en grote eindgebruikers? Hoe kom ik als gemeente het hele jaar door onder de aandacht bij deze vastgoedbedrijven? De onafhankelijke redactie van PropertyNL heeft een onderzoek verricht naar de Top 100 Gemeenten en presenteert de uitslag direct na de opening van de Provada.

Presentatie Wabe van Enk (hoofdredacteur PropertyNL) en Charles Truijen (salesmanager Vestigingslocaties.nl/PropertyNL)

Het platform VESTIGINGSLOCATIES.NL biedt de ideale combinatie van online informatie met printmedia. Binnen een overzichtelijke omgeving van researchgegevens van de top 100 gemeenten in Nederland, kunnen gemeenten hun terreinen, kavels en projecten onder de aandacht brengen. Gegevens over omvang, prijzen, ligging etc. kunnen gemeenten combineren met noodzakelijke informatie over de gemeenten als vestigingslocatie.

 

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 10:30 06/14/2022 11:00 Europe/Amsterdam Gemeenten Bijeenkomst - Vestigingslocaties Presentatie onderzoek Top 100 Gemeenten en website Vestigingslocaties. PROVADA, 12-49