Grid Pattern

VolkerWessels Emissievrij 2030

VolkerWessels
Dinsdag 13:15 - 14:00 Arena

Het is de ambitie van VolkerWessels om in 2030 emissievrij te bouwen. Daarmee committeren we ons aan de afspraken uit het Klimaatakkoord van Parijs. Dat vraagt om het nemen van onze eigen verantwoordelijkheid, maar we hebben ook onze partners nodig om helemaal emissievrij te worden. Lars van der Meulen, directeur CSR, neemt u mee in de wijze waarop VolkerWessels deze ambitie waar wil gaan maken. Roderick Stoffer, vastgoedontwikkelaar bij VolkerWessels Vastgoed, vertaalt deze ambitie naar concrete vastgoedprojecten. Hoe brengen we dit voor onze eigen vastgoedprojecten in praktijk en hoe zorgen we dat de hele vastgoedsector de ambitie emissievrij 2030 omarmd? Wij gaan hier graag met u over in gesprek tijdens deze interactieve bijeenkomst.

VolkerWessels is een trots, lokaal betrokken familiebedrijf, met een lange historie in bouw en vastgoedontwikkeling. De oplossingen die wij realiseren voor wonen, werken en mobiliteit, gaan een leven lang mee. We denken dus in eindgebruikers en in generaties. Met zo'n 17.000 collega’s verspreid over meer dan 130 ondernemingen, kunnen we hele gebieden ontwerpen, bouwen, beheren én onderhouden.

speakers

Lars van der Meulen

Directeur CSR VolkerWessels

Roderick Stoffer

Vastgoedontwikkelaar VolkerWessels

Location

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 13:15 06/14/2022 14:00 Europe/Amsterdam VolkerWessels Emissievrij 2030 Het is de ambitie van VolkerWessels om in 2030 emissievrij te bouwen. Daarmee committeren we ons aan de afspraken uit het Klimaatakkoord van Parijs. Dat vraagt om het nemen van onze eigen verantwoordelijkheid, maar we hebben ook onze partners nodig om helemaal emissievrij te worden. PROVADA, Arena