Grid Pattern

Innoveren en digitaliseren: waar staat de vastgoedsector?

PROVADA BV
Woensdag 14:00 - 14:30 Studio 2 (PROVADA FUTURE)

Het aantal vastgoedbedrijven dat aandacht besteedt aan innovatie en digitalisering neemt flink toe, blijkt uit recent onderzoek. De meeste bedrijven hebben een digitale strategie en een deel hiervan werkt aan een datastrategie. Besluitvorming, efficiëntie van processen en kostenreductie worden door de koplopers dankzij digitalisering toegepast.
Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen? Waarom is digitalisering zo belangrijk? Welke toepassingen zijn er in de markt? Wat hebben vastgoedbedrijven nodig?

Presentator Frits Sissing gaat in gesprek met Arup, een ingenieurs- en adviesbureau gevestigd in 140 landen. Arup heeft een specifieke visie op digitalisering als het gaat om asset management, performance en het verduurzamen van assets met digitale tools die inzicht geven in gebruik, energieverbruik, ESG voorwaarden en toekomstig onderhoud, data en inzicht. Daarna komen 3 ondernemers met een nieuwe toepassing of een succesvol platform aan bod. Hoe worden de opdrachtgevers (de vastgoedbedrijven) en de eindgebruikers hier beter van?

speakers

Frits Sissing

Presentator

Moderator

Bas Janssen

Accountmanager Bloxs

Rinke Kluwer

Associate Director | Digital Services Arup

Stefan Quak

Commercial Director Aeroscan

Location

Studio 2 (PROVADA FUTURE)

Delen

Opslaan in agenda

06/15/2022 14:00 06/15/2022 14:30 Europe/Amsterdam Innoveren en digitaliseren: waar staat de vastgoedsector? Het aantal vastgoedbedrijven dat aandacht besteedt aan innovatie en digitalisering neemt flink toe, blijkt uit recent onderzoek. De meeste bedrijven hebben een digitale strategie en een deel hiervan werkt aan een datastrategie. Besluitvorming, efficiëntie van processen en kostenreductie worden door de koplopers dankzij digitalisering toegepast. PROVADA, Studio 2 (PROVADA FUTURE)