Grid Pattern

Woningen verduurzamen zonder twijfel? BAM Wonen biedt met Fits de oplossing

Dinsdag 12:45 - 13:45 Business Lounge

Do you want to attend this gathering?

50 places available.

Sign up

We staan voor een enorme uitdaging als het gaat om verduurzamen van bestaand vastgoed. Veel woningen in Nederland zijn gasgestookt en er is nog een lange weg te gaan om alle energiedoelstellingen te behalen. Wat we zeker weten, is dat we de bestaande woningvoorraad moeten verduurzamen. Maar wat is nou de juiste keuze als het gaat om techniek, inkomsten en onderhoud? Wat past het best bij u als opdrachtgever? En in welk tempo? BAM Wonen heeft als antwoord een variabele aanpak voor rijwoningen ontwikkeld: de productserie Fits.

Verduurzaam zonder twijfel

BAM Wonen is marktleider in het verduurzamen van huurwoningen en aanjager van de energietransitie. In het nul-op-de-meter-concept zijn we expert en koploper. Nu hebben we een productserie ontwikkeld waarmee we álle rijwoningen haalbaar, betaalbaar en in uw tempo – in één keer of in stappen – van het gas afhalen. Met de productserie Fits maken we het beste businessmodel voor rijwoningen in de verduurzamingsopgave. Onze Fits bieden woningcorporaties en beleggers keuze in techniek, inkomsten en onderhoud om elke verduurzaming te kunnen financieren. De Fits hebben ook hun positieve impact op de leefomgeving, het welzijn en de portemonnee van bewoners. Fits maakt investeren in verduurzaming begrijpelijk en spijtloos. Zo verduurzamen we zonder twijfel.

Tijdens onze presentatie vertellen we u graag alles over Fits; dé variabele aanpak in de energietransitie.

speakers

Tom Stolker

commercieel manager BAM Wonen

Location

Business Lounge

Deelnemen

Do you want to attend this gathering?

50 places available.

Sign up

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 12:45 06/14/2022 13:45 Europe/Amsterdam Woningen verduurzamen zonder twijfel? BAM Wonen biedt met Fits de oplossing We staan voor een enorme uitdaging als het gaat om verduurzamen van bestaand vastgoed. Veel woningen in Nederland zijn gasgestookt en er is nog een lange weg te gaan om alle energiedoelstellingen te behalen. Wat we zeker weten, is dat we de bestaande woningvoorraad moeten verduurzamen. PROVADA, Business Lounge