Grid Pattern

Change Inc. - Coalitie Anders Huisvesten

PROVADA BV
Dinsdag 14:15 - 15:00 Forum 1

Grote organisaties voeren vaak een ambitieus ‘corporate’ duurzaamheidsbeleid. Dat beleid is vaak niet 1 op 1 doorgevoerd in de huisvestingsactiviteiten van de organisatie. Denk daarbij aan verhuizing, (ver)bouw, onderhoud en verbetering. Coalitie Anders Huisvesten* is een samenwerking van groot-zakelijke eindgebruikers, die met elkaar de verduurzaming van de gebouwde omgeving middels hun eigen huisvesting aanjagen. Door binnen hun eigen bedrijf aan de slag te gaan, best practices met elkaar te delen en gezamenlijk de vraag naar duurzame bouw, onderhoud, verbetering en renovatie te vergroten.

Onder leiding van dagvoorzitter Tom van ’t Hek zullen diverse directeuren huisvesting van de Coalitie met u in gesprek gaan om te zoeken naar oplossingen. Daarbij gaan we heel concreet aan u de vraag stellen: welke vraag moeten wij u als eindgebruiker aan u als organisatie stellen, om ons van een duurzame huisvesting te voorzien? Dus bent u eigenaar of ontwikkelaar van gebouwen, architect, adviseur, aannemer, interieurbouwer of vergelijkbaar, help ons de juiste duurzame vraag aan u te stellen.

*Coalitie Anders Huisvesten, een initiatief van MVO Nederland, Dutch Green Building Council, Arcadis en Change Inc.

speakers

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter/ Gespreksleider

Moderator

Thomas Wegbrands

Senior Consultant Vastgoed Rebel | Vastgoed- & gebiedsontwikkeling

Martijn Bevers

Manager Sectorteam Real Estate Vattenfall NV

Niels van Geenhuizen

Business Lead Sustainable Built Environment Arcadis

Tom Jochems

Directeur Facilities & Vastgoed Randstad Groep

Location

Forum 1

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 14:15 06/14/2022 15:00 Europe/Amsterdam Change Inc. - Coalitie Anders Huisvesten Grote organisaties voeren vaak een ambitieus ‘corporate’ duurzaamheidsbeleid. Dat beleid is vaak niet 1 op 1 doorgevoerd in de huisvestingsactiviteiten van de organisatie. Denk daarbij aan verhuizing, (ver)bouw, onderhoud en verbetering. PROVADA, Forum 1