Grid Pattern

Spar: de King of Convenience: met data maximaal inspelen op lokale behoefte

SPAR
Dinsdag 15:30 - 16:00 Studio 2 (PROVADA FUTURE)

Branches veranderen en de wereld van foodretail staat op z'n kop. Cateraars staan onder druk, flitsbezorgers vinden overal hun weg, er wordt getest met onbemande winkels en convenience en horeca ontwikkelen in razend tempo door. Iedereen wil een stukje van de maag van de consument vullen. 

Spar zet een stap verder in de inzet van data: ze kijken naar de beste locatie met een voorspelling van omzet en willen ook weten wie er in de winkel komt om vervolgens ook de winkelmandjes te kunnen voorspellen. En daar stopt het niet. Want als je dat weet kun je ook door, naar category management; floorplanning; customer journeys en zelfs het kunnen onderbouwen van modulaire afwisseling van je winkels voor de juiste eetmomenten op een dag.

Christian Koopmans van Spar en Sander Kloppenburg van Kirkman Company vertellen over de reis die Spar onderneemt en welke rol data daarin heeft.

speakers

Christian Koopmans

Manager Acquisitie, Vastgoed en Bouw SPAR

Location

Studio 2 (PROVADA FUTURE)

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 15:30 06/14/2022 16:00 Europe/Amsterdam Spar: de King of Convenience: met data maximaal inspelen op lokale behoefte Branches veranderen en de wereld van foodretail staat op z'n kop. Cateraars staan onder druk, flitsbezorgers vinden overal hun weg, er wordt getest met onbemande winkels en convenience en horeca ontwikkelen in razend tempo door. Iedereen wil een stukje van de maag van de consument vullen. PROVADA, Studio 2 (PROVADA FUTURE)