Grid Pattern

Het Corporatiedebat: 'hoe zorg je voor 'echte' sociale huurwoningen?

PROVADA BV
Dinsdag 15:15 - 16:00 Business Lounge

Er zijn meer sociale huurwoningen nodig. Bijna overal lopen bij corporaties inschrijftijden en het aantal woningzoekenden op. In woonvisies, woondeals, omgevingsvisies nemen gemeenten om die reden op dat een bepaald percentage van de woningen sociale huur moet zijn. Is het daarmee ook geregeld? Nee! Wat kunnen gemeenten, corporaties, ontwikkelaars en ook beleggers doen binnen de huidige regels doen om ervoor te zorgen dat nieuwe sociale huurwoningen beschikbaar komen en blijven voor de doelgroep? Echte sociale huurwoningen gaan immers om meer dan de huurprijs. 

U bent van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen en vragen te stellen. U kunt bij dit debat PE punten verdienen.

Bent u werkzaam bij een corporatie? Dan ontvangt u bij aanmelding een kortingscode van ons voor de toegangskaart van PROVADA. Aanmelden kan via deze mail.  

 

speakers

Tom van 't Hek

Dagvoorzitter/ Gespreksleider

Moderator

Prof. Dr. Peter Boelhouwer

Hoogleraar huisvestingssystemen TU Delft

Tjapko van Dalen

Directeur bestuurder KleurrijkWonen

Desirée Uitzetter

Directeur Gebiedsontwikkeling BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en voorzitter NEPROM

Ludo Steenmetser

Directeur Stedelijke Ontwikkeling Gemeente Den Haag

Location

Business Lounge

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 15:15 06/14/2022 16:00 Europe/Amsterdam Het Corporatiedebat: 'hoe zorg je voor 'echte' sociale huurwoningen? Er zijn meer sociale huurwoningen nodig. Bijna overal lopen bij corporaties inschrijftijden en het aantal woningzoekenden op. In woonvisies, woondeals, omgevingsvisies nemen gemeenten om die reden op dat een bepaald percentage van de woningen sociale huur moet zijn. PROVADA, Business Lounge