Grid Pattern

Hoe maak je de beste duurzame keuzes?

PROVADA BV
Dinsdag 13:00 - 13:45 Studio 2 (PROVADA FUTURE)

Act now for a better tomorrow  

Er is geen twijfel meer. De vastgoed sector is vastberaden de eigen footprint te verlagen en een positieve bijdrage te leveren aan de klimaatopgave. Maar waar begin je? En hoe verhouden vragen over biodiversiteit, de energietransitie, circulair en biobased bouwen zich tot elkaar? Hoe maak je als ontwikkelaar of vastgoedeigenaar nu de juiste (investerings)beslissing?

Na een korte introductie door Christa de Vaan (Arup) zal GSES ons bijpraten over het meten van impact en welke certificeringsmogelijkheden er zijn, helpt Planalogic uit te leggen hoe artificial intelligence ondersteunt bij het maken van de vele keuzes en kan bGrid toelichten welk onbenut potentieel er ligt voor vastgoedeigenaren.

speakers

Guido Braam

Expert Circulair Ondernemen bouw en vastgoed - mede-oprichter Powered By Meaning

Moderator

Christa de Vaan

Associate Arup

Wouter Kok

CCO & Co founder bGrid bGrid

Kelly Ruigrok

CEO Global Sustainable Enterprise System - NPC & Nationaal Duurzaamheid Instituut

Pim van Wylick

Architect & Innovator Planalogic

Location

Studio 2 (PROVADA FUTURE)

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 13:00 06/14/2022 13:45 Europe/Amsterdam Hoe maak je de beste duurzame keuzes? Act now for a better tomorrow  Er is geen twijfel meer. De vastgoed sector is vastberaden de eigen footprint te verlagen en een positieve bijdrage te leveren aan de klimaatopgave. PROVADA, Studio 2 (PROVADA FUTURE)