Grid Pattern

Rijnhaven Gestart

Dinsdag 10:45 - 11:30 Forum 2

De Rijnhaven is een prachtige plek in het hart van Rotterdam, met historische kades, industriële monumenten en fraaie vergezichten. Na de Wilhelminapier en Katendrecht is de Rijnhaven de volgende stap in de ontwikkeling op Zuid. Hoogbouw met 3.000 woningen in alle segmenten grenst straks aan een stadspark dat een groot deel van het huidige havenbekken inneemt. Een park dat deels drijft in de haven met een permanent stadsstrand. Een uitbreiding van het Rotterdamse stadscentrum op de zuidoever waar je straks geniet van een park, strand en de rivier tegen de achtergrond van de Rotterdamse skyline.

Maar hoe ver is deze gebiedsontwikkeling? En wat kan de markt verwachten de komende jaren?

Ontdek het in een presentatie van Jos Melchers, directeur Stadsontwikkeling, en Mattijs van Ruijven, expert Stedenbouw gemeente Rotterdam.

speakers

Brigit Gerritse

Executive Director, ULI Benelux Urban Land Institute Benelux

Moderator

Jos Melchers

Directeur Gebiedsontwikkeling Cluster Stadsontwikkeling Gemeente Rotterdam

Mattijs van Ruijven

Expert Stedenbouw Gemeente Rotterdam

Location

Forum 2

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 10:45 06/14/2022 11:30 Europe/Amsterdam Rijnhaven Gestart De Rijnhaven is een prachtige plek in het hart van Rotterdam, met historische kades, industriële monumenten en fraaie vergezichten. Na de Wilhelminapier en Katendrecht is de Rijnhaven de volgende stap in de ontwikkeling op Zuid. Hoogbouw met 3. PROVADA, Forum 2