Grid Pattern

Er borrelt iets bijzonders… WeloverWonen

Van Wijnen Groep N.V.
Dinsdag 14:30 - 14:45 11-02

In een korte pitch wordt u meegenomen in WeloverWonen, “het” woonconcept waarin vitaal ouder worden centraal staat. Wie weet moeten de mooiste jaren namelijk nog komen. In het WeloverWonen concept dagen we bewoners uit om hier over na te denken en bieden we een uniek woonconcept en proces waarin mensen kunnen bouwen aan hun woontoekomst.

Zes marktpartijen (Van Wijnen, Vanschagen Architecten, Stadkwadraat, Bergunlimited, Smaak Vastgoedontwikkeling en Fakton Development) hebben zich verenigd om hun gezamenlijke kennis in te zetten om het ideale woongenot te creëren voor deze doelgroep waarbij letterlijk aan “alles is gedacht”.

Mede-initiatiefnemers Theo Stauttener (Stadkwadraat) en Parcifal van den Berg (Bergunlimited) nemen u mee in dit verhaal.

Aansluitend is er de gelegenheid om in de break-out room met de initiatiefnemers  kennis te maken en u één op één verder bij te praten.

speakers

Theo Stauttener

Partner Stadkwadraat

Parcifal van den Berg

Directie Bergunlimited BV

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 14:30 06/14/2022 14:45 Europe/Amsterdam Er borrelt iets bijzonders… WeloverWonen In een korte pitch wordt u meegenomen in WeloverWonen, “het” woonconcept waarin vitaal ouder worden centraal staat. Wie weet moeten de mooiste jaren namelijk nog komen. PROVADA, 11-02