Grid Pattern

Kostenreductie door Circulair bouwen in de praktijk - Lunchbijeenkomst

Janssen de Jong Groep
Dinsdag 11:30 - 12:00 12-51

Kostenreductie door Circulair bouw in de praktijk

Een deel van de prijsstijgingen waar de markt in de voorbije maanden door is opgeschrikt zal met het stabiliseren van de energiemarkt en door marktwerking wel wat ‘afvlakken’, maar een deel van deze prijsstijgingen kent een andere oorzaak : schaarste en CO2 tax. Deze belangrijke factoren gaan de komende jaren een aanzienlijk effect hebben op de prijsontwikkeling van met name de sterk verontreinigende bouwmaterialen. Zo zal beton aanzienlijk duurder worden, maar ook de staal-, aluminium- en keramische industrie zullen er niet (meer) aan ontkomen om prijscorrecties door te voeren. Het toepassen van bouwmaterialen met een lage milieu footprint. Dat kan nu al en dat kan ook eenvoudig. Daar vertellen we graag over, zo praktisch en concreet mogelijk. Onvoorwaardelijk kennis delen is immers wat nodig is om de transitie naar een nieuw economisch model tot stand te brengen. 

speakers

Michel Baars

Directeur New Horizon Urban Mining

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 11:30 06/14/2022 12:00 Europe/Amsterdam Kostenreductie door Circulair bouwen in de praktijk - Lunchbijeenkomst Kostenreductie door Circulair bouw in de praktijk

Een deel van de prijsstijgingen waar de markt in de voorbije maanden door is opgeschrikt zal met het stabiliseren van de energiemarkt en door marktwerking wel wat ‘afvlakken’, maar een deel van deze prijsstijgingen kent een andere oorzaak : schaarste en CO2 tax.
PROVADA, 12-51