Grid Pattern

Didam-arrest, nou en?

Dinsdag 12:45 - 13:45 C203

Do you want to attend this gathering?

12 places available.

Sign up

Mede door het Didam arrest is er weer volop aandacht voor de wijze waarop de verkoop van grond ten behoeve van ontwikkelopgaven in de markt gezet wordt. Veelal gaat het hierbij om de vraag hoe een aanbesteding voorkomen kan worden. In veel gevallen biedt een aanbesteding echter voordelen voor zowel de overheid, als voor de marktpartijen. Ook in de onzekere markt waarmee we nu te maken hebben. Tijd dus voor een positieve benadering van aanbestedingen.

In dit rondetafel gesprek, die plaats vindt in zaal C203, gaan we met gemeenten en marktpartijen in gesprek over dit onderwerp. Onze insteek is hierbij dat ontwikkelcompetities, partnerselecties en hybride vormen in veel gevallen juist meerwaarde bieden voor beide partijen. Voorafgaande aan de bijeenkomst bent u van harte welkom op onze stand (12.41) voor de lunch. 

Location

C203

Deelnemen

Do you want to attend this gathering?

12 places available.

Sign up

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 12:45 06/14/2022 13:45 Europe/Amsterdam Didam-arrest, nou en? Mede door het Didam arrest is er weer volop aandacht voor de wijze waarop de verkoop van grond ten behoeve van ontwikkelopgaven in de markt gezet wordt. Veelal gaat het hierbij om de vraag hoe een aanbesteding voorkomen kan worden. PROVADA, C203