Grid Pattern

Hoe om te gaan met de stijgende bouwkosten?

Colliers
Dinsdag 13:00 - 13:45 Zaal E108

De bouwkosten zijn een serieus probleem voor de gebouwde omgeving. Enorme uitdagingen worden nog groter. Denk aan het woningtekort, het transformeren van leegstaande winkels naar een toekomstbestendige functie en het verduurzamen van alle gebouwen om de doelstellingen uit het Klimaatakkoord te halen. Toch is deze situatie ook een grote kans om de dingen anders te doen. Hoe kunnen we als sector samenwerken om er het beste van te maken?

Colliers lanceert tijdens de Provada een magazine waarin de oorzaken, gevolgen, uitdagingen en kansen van de stijgende bouwkosten worden besproken. Madeline Buijs (Chief Economist & Head of Research) presenteert de belangrijkste conclusies uit het magazine, gevolgd door korte interviews met prominente vastgoedgasten. Zij worden bevraagd door CEO Dirk Bakker.

speakers

Dirk Bakker

Chief Executive Officer | Netherlands Colliers

Moderator

Madeline Buijs

Chief Economist & Head of Research Colliers

Nicole Maarsen

Co-founder - NL Investments Home.Earth

Selina Roskam

Coördinerend beleidsmedewerker Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Nathalie Bockhoudt

Project Manager/ Owner Crescenta

Location

Zaal E108

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 13:00 06/14/2022 13:45 Europe/Amsterdam Hoe om te gaan met de stijgende bouwkosten? De bouwkosten zijn een serieus probleem voor de gebouwde omgeving. Enorme uitdagingen worden nog groter. Denk aan het woningtekort, het transformeren van leegstaande winkels naar een toekomstbestendige functie en het verduurzamen van alle gebouwen om de doelstellingen uit het Klimaatakkoord te halen. PROVADA, Zaal E108