Grid Pattern

ULI Young Leaders

EarthY / Capital FIT
Dinsdag 12:00 - 14:00 12-22B

ULI Young Leader, Lister Buildings en Capital FIT organiseren op dinsdag 14 juni een lunch.
De middag staat in het teken van ‘houtbouw’, een thema dat naadloos aansluit op ons rotsvaste geloof in de kracht van waardevolle projecten met toekomstperspectief.

Gastsprekers zijn Pablo van der Lugt, kwartiermaker ‘biobased bouwen AMS institute’ en auteur van ‘De Houtbouw Revolutie’, en Jan Noorda van Lister Buildings. Pablo neemt ons in vogelvlucht mee in de belangrijkste houtbouwtrends én gaat in op de feiten en fabels achter het bouwen met hout.
 
Jan vertelt daarna over de praktische toepassingen van ‘biobased materialen’ en over een door Lister zelf ontwikkeld bouwsysteem, waarmee volledig circulaire, aanpasbare woongebouwen tot wel 10 bouwlagen worden ontwikkeld.

Deze sessie is alleen toegankelijk op aanmelding.

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 12:00 06/14/2022 14:00 Europe/Amsterdam ULI Young Leaders ULI Young Leader, Lister Buildings en Capital FIT organiseren op dinsdag 14 juni een lunch. De middag staat in het teken van ‘houtbouw’, een thema dat naadloos aansluit op ons rotsvaste geloof in de kracht van waardevolle projecten met toekomstperspectief. PROVADA, 12-22B