Grid Pattern

De dubbele transitie van de markt & de nieuwe kaart van Nederland - gevolgd door borrel RICS Nederland

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Dinsdag 16:00 - 17:00 12-65

Een dubbele transitie heeft de vastgoedsector in zijn greep. In de eerste plaats is daar de materiële transitie, de noodzakelijke slag die moet worden gemaakt rond Environmental Social Governance (ESG) in gebouwen en portefeuilles. Daarnaast is er sprake van een functionele transitie, het volgens de principes van ESG omspringen met de ruimte. Wat betekent deze dubbelslag voor de vastgoedpraktijk? 

Tijdens deze bijeenkomst presenteert de werkgroep RICS Research & Innovatie haar visie op de belangrijkste veranderingen in de markt, geschreven door zeven experts van de RICS Vakgroep Research & Innovatie. 

Onder leiding van Paul Wessels MRICS reageert een panel van prominenten op de bevindingen.

speakers

Paul Wessels

Founder Blue Module

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 16:00 06/14/2022 17:00 Europe/Amsterdam De dubbele transitie van de markt & de nieuwe kaart van Nederland - gevolgd door borrel RICS Nederland Een dubbele transitie heeft de vastgoedsector in zijn greep. In de eerste plaats is daar de materiële transitie, de noodzakelijke slag die moet worden gemaakt rond Environmental Social Governance (ESG) in gebouwen en portefeuilles. PROVADA, 12-65