Grid Pattern

Multi-actor management in gebiedsontwikkeling. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd?

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Dinsdag 15:00 - 16:00 12-65

Kwartiermaken, draagvlak creëren, ambities ophalen, stip op de horizon zetten, samenwerkingsconvenant sluiten… Wat het doel ook is: papier is geduldig. En ook zwijgzaam. 

Mensen daarentegen niet. Gebiedsontwikkeling anno 2022 is een complex proces dat om veel meer vraagt dan klinkende presentaties en heldere spreadsheets. Multi-actor management is een belangrijke succesfactor. Maar hoe organiseer je dat en wat levert het precies op? In deze interactieve sessie laat Stad & Co samen met een publieke en een private stakeholder zien wat de resultaten kunnen zijn van goed gedirigeerde bottom-up samenwerking tussen alle gebiedspartners. Praktische handvatten in een strategisch domein voor ontwikkelaars, investeerders en overheden.

speakers

Farzad Ghaus

Directeur Stad & Co

Janneke den Ouden

Senior adviseur Stad & Co

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 15:00 06/14/2022 16:00 Europe/Amsterdam Multi-actor management in gebiedsontwikkeling. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd? Kwartiermaken, draagvlak creëren, ambities ophalen, stip op de horizon zetten, samenwerkingsconvenant sluiten… Wat het doel ook is: papier is geduldig. En ook zwijgzaam.  

Mensen daarentegen niet. Gebiedsontwikkeling anno 2022 is een complex proces dat om veel meer vraagt dan klinkende presentaties en heldere spreadsheets.
PROVADA, 12-65