Grid Pattern

Lunchpresentatie over Perspectief Ruimtelijke Opgaven (PRO)

Dinsdag 11:45 - 12:00 11-04

Richard Sessink, Hoofd Grondzaken, en Ramon Staal, strategisch adviseur, geven een presentatie over de huidige stand van zaken rondom het Perspectief Ruimtelijke Opgaven (PRO), met aansluitende lunch en ruimte voor netwerken.

Het PRO is het uitvoeringsprogramma van de omgevingsvisie en visies of beleid voor de afzonderlijke beleidsterreinen. Per dorp is een beeld opgenomen van de stand van zaken van de ruim zeventig lopende gemeentelijke en/of private plannen met een ruimtelijk effect - waaronder woningbouw, natuur, onderwijs en openbare ruimte. Bij ieder plan is zichtbaar gemaakt hoe het een bijdrage levert aan de thema’s die beschreven zijn in de omgevingsvisie.

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 11:45 06/14/2022 12:00 Europe/Amsterdam Lunchpresentatie over Perspectief Ruimtelijke Opgaven (PRO) Richard Sessink, Hoofd Grondzaken, en Ramon Staal, strategisch adviseur, geven een presentatie over de huidige stand van zaken rondom het Perspectief Ruimtelijke Opgaven (PRO), met aansluitende lunch en ruimte voor netwerken. Het PRO is het uitvoeringsprogramma van de omgevingsvisie en visies of beleid voor de afzonderlijke beleidsterreinen. PROVADA, 11-04