Grid Pattern

Lancering Carbon Credits Horizons

Ballast Nedam Development
Dinsdag 13:00 - 13:30 12-29

Do you want to attend this gathering?

40 places available.

Sign up

Horizons draagt met haar circulariteit, biodiversiteit en positieve energiebalans bij aan een klimaatneutraal en natuurinclusief Amsterdam. De genomen duurzaamheidsmaatregelen zijn onderdeel van de architectuur. Het appartementengebouw Horizons is van hout gebouwd, werkt meer energie dan het gebruikt, meer CO2 opslaat dan het ooit gaat uitstoten, haar eigen afvalwater zuivert en ook nog eens meer woonplekken biedt voor dieren dan voor mensen. Dat is Horizons in Amsterdam. Horizons laat zien dat de toekomst morgen gebouwd kan worden.

 

De lancering van Carbon Credits voor Project Horizons in Amsterdam zal plaatsvinden op de stand van Ballast Nedam Development. Deze innovatie belooft een economische en ecologische revolutie voor investeringen van zowel bedrijven als overheden.

 

Sprekers:
Sacha Brons (Head of Construction Stored Carbon, Climate Cleanup)
Matthijs Weggemans (Developer, Ballast Nedam Development)

 

Aanmelden kan via deze link

Deelnemen

Do you want to attend this gathering?

40 places available.

Sign up

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 13:00 06/11/2024 13:30 Europe/Amsterdam Lancering Carbon Credits Horizons Horizons draagt met haar circulariteit, biodiversiteit en positieve energiebalans bij aan een klimaatneutraal en natuurinclusief Amsterdam. De genomen duurzaamheidsmaatregelen zijn onderdeel van de architectuur. PROVADA 2024, 12-29