Grid Pattern

Over de grenzen van de departementen heen kijken naar oplossingen voor woningbouw

Ministerie BZK
Woensdag 13:30 - 14:30 12-67 Volkshuisvestingsplein

Interdepartementaal beleidsonderzoek (IBO) Woningbouw en grond: aan de hand van de pijlers de ruimte, de grond, de bouw en de afnemers zijn de belangrijkste knelpunten in kaart gebracht en worden oplossingsrichtingen geschetst, die de woningbouw- en grondbeleid te verbeteren. Welke instrumenten sluiten aan die de woningbouw stimuleren.

De voorzitter van de IBO-werkgroep Erik Jan van Kempen gaat hierover in discussie met Co Verdaas (Deltacommissaris), Carolien Schippers (gemeente Amsterdam), Tobias Verhoeven (Synchroon) én Johan Conijn (Amsterdam School of Real Estate) onder leiding van Erik Peekel.

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 13:30 06/12/2024 14:30 Europe/Amsterdam Over de grenzen van de departementen heen kijken naar oplossingen voor woningbouw Interdepartementaal beleidsonderzoek (IBO) Woningbouw en grond: aan de hand van de pijlers de ruimte, de grond, de bouw en de afnemers zijn de belangrijkste knelpunten in kaart gebracht en worden oplossingsrichtingen geschetst, die de woningbouw- en grondbeleid te verbeteren. Welke instrumenten sluiten aan die de woningbouw stimuleren. PROVADA 2024, 12-67 Volkshuisvestingsplein