Grid Pattern

Wat komt er kijken bij de Wet betaalbare huur? Perspectieven en dialoog met en voor betrokkenen

Ministerie BZK
Woensdag 12:15 - 13:00 12-67 Volkshuisvestingsplein

De Tweede Kamer heeft eind april het wetsvoorstel Betaalbare huur aangenomen. Waar staan we nu? En wat betekent dit voor uw organisatie? Daarover wisselen we met verschillende stakeholders van gedachten in een panelgesprek. Ook praten we over wat er moet gebeuren als de wet in werking treedt. Daarna is er in kleinere setting ruimte voor dialoog, het stellen van persoonlijke vragen en het delen van perspectieven.

Deelnemers aan het panelgesprek: Niels Bossink (directeur finance, risk & operations bij BPD Woningfonds); Nico Overdevest (bestuurder bij Rochdale); Mieke Verhees, wethouder Eindhoven), Nancy Krooshof (directeur Huurcommissie); Wouter Pronk (coördinerend beleidsmedewerker Wet betaalbare huur bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties)

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 12:15 06/12/2024 13:00 Europe/Amsterdam Wat komt er kijken bij de Wet betaalbare huur? Perspectieven en dialoog met en voor betrokkenen De Tweede Kamer heeft eind april het wetsvoorstel Betaalbare huur aangenomen. Waar staan we nu? En wat betekent dit voor uw organisatie? Daarover wisselen we met verschillende stakeholders van gedachten in een panelgesprek. Ook praten we over wat er moet gebeuren als de wet in werking treedt. PROVADA 2024, 12-67 Volkshuisvestingsplein