Grid Pattern

Het belang van een goede verbinding van overheden met de markt en corporaties

Ministerie BZK
Woensdag 10:45 - 11:45 12-67 Volkshuisvestingsplein

In deze fishbowlsessie staat de versnelling van woningbouw centraal en specifiek hierin het belang van een goede samenwerking met alle betrokken partijen. We gaan dieper in op de verbinding met de markt, corporaties en overheid. De essentie van de versnellingstafels staat centraal. Deze sessie is op initiatief van provincie Overijssel, moderator is Joost Hoebink.

Aan tafel schuiven aan: Liesbeth Grijsen (gedeputeerde Overijssel), Evert van Kooten (Platform Wonen Deventer), Ellen Masselink (Landelijke versnellingstafel), Olaf Cornielje (BZK)

In buitenkring: Dorrit de Jong (wethouder Zwolle); Martijn Rink (directeur Vechtdal Wonen); Arno Kattenpoel Oude Heerink (Nijhuis Bouw); André ten Vergert (directeur VanWonen), Arjen Maathuis (wethouder Almelo), Tine-Loes Hemmes (directeur vastgoedontwikkeling Dura Vermeer), Alexander Kreule (wethouder Raalte), Fahid Minhas (NEPROM) en Leo Bosch (NVM).

Landelijke versnellingstafel: Arjan Schakenbos en voorzitters regionale versnellingstafels: Jeroen Hateboer, Jeroen Niemans en Els Birkenhäger. Vanuit BZK schuift Corine van der Schoot ook aan.

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 10:45 06/12/2024 11:45 Europe/Amsterdam Het belang van een goede verbinding van overheden met de markt en corporaties In deze fishbowlsessie staat de versnelling van woningbouw centraal en specifiek hierin het belang van een goede samenwerking met alle betrokken partijen. We gaan dieper in op de verbinding met de markt, corporaties en overheid. De essentie van de versnellingstafels staat centraal. PROVADA 2024, 12-67 Volkshuisvestingsplein