Grid Pattern

Drijvende Steden: de toekomst van Nederland?

PAS BV
Dinsdag 15:00 - 16:00 12-19

Do you want to attend this gathering?

40 places available.

Sign up

Nederland staat voor de uitdaging van toenemende overstromingsrisico’s door de verwachte stijging van de zeespiegel en extreme neerslag. In een poging om te anticiperen op deze bedreigingen, heeft PAS bv, bijgedragen aan een onderzoek naar drijvende steden in samenwerking met PosadMaxwan en ThePositiveLab.

Dit onderzoek heeft als doel de volledige stad op het water te realiseren en de voordelen van de waterrijke omgeving te benutten terwijl aan de behoeften van groeiende steden wordt voldaan.

 Tijdens deze sessie gaan we samen met Posadmaxwan en ThePositiveLab in gesprek over de kansen voor drijvend bouwen aan de hand van de casus Drijvend Bouwen voor de polder Rijnenburg in Utrecht.

Sprekers:

Martijn Kooiman
Gijs de Haan
Annius Hoornstra

 

 

speakers

Annius Hoornstra

The Positive Lab

Deelnemen

Do you want to attend this gathering?

40 places available.

Sign up

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 15:00 06/11/2024 16:00 Europe/Amsterdam Drijvende Steden: de toekomst van Nederland? Nederland staat voor de uitdaging van toenemende overstromingsrisico’s door de verwachte stijging van de zeespiegel en extreme neerslag. In een poging om te anticiperen op deze bedreigingen, heeft PAS bv, bijgedragen aan een onderzoek naar drijvende steden in samenwerking met PosadMaxwan en ThePositiveLab. PROVADA 2024, 12-19