Grid Pattern

Mobilityhubs in de gebiedsontwikkeling

PAS BV
Dinsdag 13:00 - 14:00 12-19

Do you want to attend this gathering?

40 places available.

Sign up

Mobility Hubs zijn cruciaal in de transitie naar duurzame stedelijke ontwikkeling. Deze hubs, variërend van multifunctionele knooppunten tot geavanceerde parkeeroplossingen, beantwoorden aan de veranderende behoeften in autogebruik, bieden alternatieven voor traditioneel vervoer, en dragen bij aan de intensivering van gebiedsontwikkelingen.

Maar wat is een Mobility Hub? Is dit anders dan een parkeergarage? Of is het gewoon een multifunctioneel gebouw of gaat het dieper dan dat? In de praktijk wordt met een Mobility Hub vaak een multifunctionele variant van een parkeergarage bedoeld maar soms is het ook ‘gewoon’  een recht toe recht aan parkeermachine. Er wordt veel over geschreven en gesproken om diverse problemen bij binnenstedelijke gebiedsontwikkeling op te lossen maar de keuzes aan de voorkant bepalen of het ook uitvoerbaar is.

Tijdens deze sessie gaan we samen met Kwirkey en de gemeente Rotterdam in gesprek over deze vragen aan de hand van de mobiliteitsstrategie voor Merwe-Vierhavens (M4H) in Rotterdam.

 

Sprekers:
Martijn Kooiman
Raymond de Vries
Marc Moonen
Lisette Groen

speakers

Martijn Kooiman

Directie PAS bv

Deelnemen

Do you want to attend this gathering?

40 places available.

Sign up

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 13:00 06/11/2024 14:00 Europe/Amsterdam Mobilityhubs in de gebiedsontwikkeling Mobility Hubs zijn cruciaal in de transitie naar duurzame stedelijke ontwikkeling. Deze hubs, variërend van multifunctionele knooppunten tot geavanceerde parkeeroplossingen, beantwoorden aan de veranderende behoeften in autogebruik, bieden alternatieven voor traditioneel vervoer, en dragen bij aan de intensivering van gebiedsontwikkelingen. PROVADA 2024, 12-19