Grid Pattern

3D data gedreven (gebieds)ontwikkelen met miniBIM en miniGIM

IGG Bouweconomie
Woensdag 13:30 - 14:00 12-13

Vijf jaar van innovatief sturen op data voor ontwikkeling en gebiedsontwikkeling

VORM, de toonaangevende projectontwikkelaar, en kostendeskundige IGG staan samen op het podium van Provada om een mijlpaal te vieren. Vijf jaar geleden begon onze samenwerking, een periode waarin VORM IGG uitdaagde om onze modellen, die wij van architecten verlangen, te gebruiken voor het optimaliseren van opbrengsten, kosten en duurzaamheid.

Deze modellen zijn niet alleen een theoretische oefening gebleken; IGG heeft ze succesvol gekoppeld aan onze stichtingskostenopzet, waardoor een nieuwe dimensie van kostenbeheersing en projectoptimalisatie is ontstaan. Maar daar stopt het niet. Dezelfde methodiek wordt nu toegepast in samenwerking met concullega gebiedsontwikkelaars, waarbij we een koppeling maken aan de GrondExploitatie. De resultaten? Een succesverhaal dat we graag met u delen.

Deze presentatie is niet alleen een terugblik op wat we hebben bereikt, maar ook een vooruitblik naar de toekomst van duurzame en kostenefficiënte projectontwikkeling. We nodigen u uit om deel te nemen aan deze discussie en samen met ons de volgende stappen te zetten in de evolutie van de bouwsector.

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 13:30 06/12/2024 14:00 Europe/Amsterdam 3D data gedreven (gebieds)ontwikkelen met miniBIM en miniGIM Vijf jaar van innovatief sturen op data voor ontwikkeling en gebiedsontwikkeling

VORM, de toonaangevende projectontwikkelaar, en kostendeskundige IGG staan samen op het podium van Provada om een mijlpaal te vieren.
PROVADA 2024, 12-13