Grid Pattern

Inspelen op de wet ‘Betaalbare huur’ Is er zoet na het zuur?

Huurprijscheck, PROVADA FUTURE
Donderdag 11:00 - 11:45 PROVADA FUTURE

Ins- & outs wet ‘Betaalbare huur’ en wat staat de vastgoedsector te wachten.

Na een korte presentatie over de nieuwe Wet Betaalbare Huur, die waarschijnlijk op 1 juli 2024 in werking treedt, gaan we met experts uit de markt in gesprek over de praktische uitdagingen die de wetgeving met zich meebrengt. Maar ook: wat zijn de gevolgen van de wetgeving voor de belegger qua rendementsverwachtingen? Kan een organisatie zich überhaupt voorbereiden op de wetgeving? En zo ja: hoe? Zijn woningen in de middenhuur nog interessant als belegging? Kijken de gasten vanaf nu anders naar investeringen in woonproducten? En zo ja: betekent dat een wijziging in de strategie van de belegger of de hypotheekverstrekker? Zijn de bouw-ambities van de overheid nog wel realistisch?

Interactief!

Wil je meepraten? Het is een interactieve sessie, dus wees welkom. Wil je meer weten over de wet? Deze punten komen aan bod:

  • Wijzigingen van de WWS-methodiek
  • Modernisering van het WWS
  • Aangepaste indexatie methodiek
  • Aangepaste juridische kaders van het WWS

Er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen!

Location

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 11:00 06/13/2024 11:45 Europe/Amsterdam Inspelen op de wet ‘Betaalbare huur’ Is er zoet na het zuur? Ins- & outs wet ‘Betaalbare huur’ en wat staat de vastgoedsector te wachten. PROVADA 2024, PROVADA FUTURE