Grid Pattern

How to become a Gamechanger

Bloxs
Woensdag 16:15 - 16:45 PROVADA FUTURE

De Real Estate Game is aan het veranderen door marktomstandigheden en wetgeving. Maar hoe kun je in die veranderende markt jouw positie behouden of versterken? Wie pakken het anders aan en zijn de Gamechangers in de vastgoedmarkt? Twee vragen die beantwoord worden in deze sessie. Door gebruik te maken van innovaties als hyper-automation en data-analytics kan ook jouw vastgoedorganisatie de bedrijfsvoering en processen optimaliseren en versnellen. 

Om de voorlopers in de vastgoedsector te huldigen heeft Bloxs de Gamechanger Awards in het leven geroepen. Deze vastgoedorganisaties maken het verschil met het toepassen van hyper-automation of data-analytics.
Op woensdag 12 juni om 16.15 uur vindt de uitreiking plaats op het podium van PROVADA Future in hal 11.
Vorig jaar wonnen Magis Real Estate en Fit Beheer, wie volgen?

Voor iedereen met interesse in het toepassen van Data Analytics en Hyperautomation?
Kom langs en leer van de beste!
Deze feestelijke gelegenheid wordt afgesloten met een glaasje champagne!

Location

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 16:15 06/12/2024 16:45 Europe/Amsterdam How to become a Gamechanger De Real Estate Game is aan het veranderen door marktomstandigheden en wetgeving. Maar hoe kun je in die veranderende markt jouw positie behouden of versterken? Wie pakken het anders aan en zijn de Gamechangers in de vastgoedmarkt? Twee vragen die beantwoord worden in deze sessie. PROVADA 2024, PROVADA FUTURE