bedrijfsprofiel

BPD



BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 340.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 25 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland en Duitsland. In Frankrijk staat BPD in de top 10, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van Rabobank.

Tijdens PROVADA gaan wij graag met u in gesprek tijdens een of meerdere programmaonderdelen waarbij we samen met u op zoek gaan naar de antwoorden op de volgende vragen:

  • Smart Living Environments: Toekomstmuziek of realiteit? Hoe richten we gebieden ‘smart’ in? Wat vraagt dat van de gebiedsontwikkelaar? En hoe kunnen we met elkaar samenwerken?
  • Wat zijn de do’s en don’ts bij samenwerkingen in complexe transformatieopgaven in steden? Wie en wat hebben we daarbij nodig om toekomstbestendige, energieneutrale en bereikbare gebieden te realiseren?

Wij nodigen u van harte uit om tijdens deze bijeenkomsten het gesprek met ons aan te gaan waarbij we elkaar aan de hand van verschillende initiatieven en projecten kunnen inspireren en motiveren. Daarnaast hebben we elke dag een BPD borrel waarin we op een informele wijze met u kunnen bijpraten en de dag kunnen afsluiten.

BPD is ook partner van PROVADA FUTURE. Op PROVADA FUTURE agendeert BPD gesprekken over de impact van nieuwe technologieën en innovaties voor de bouw- en vastgoedsector. Denk hierbij aan onderwerpen zoals ‘Lang leve Virtual Community’, ‘Neemt Google de bouwindustrie over?’ en ‘Servicing the community als businessmodel in vastgoed’. Collega’s Erik van der Wal (E-business Development Manager) en Niraj Sewraj (Stadsontwikkelaar) gaan hierover graag met u in gesprek.
 

 

U kunt ons vinden in Hal 12 Stand 48

BPD
IJsbaanpad 1
1076 CV AMSTERDAM
Email »
Website »

Take a Seat

Activiteiten

 

Activiteiten i.s.m.

Ons team