» Home
Contactgegevens

Standbouwer

Contactgegevens

Amsterdam RAI
Hal 9, 10 en 11
Europaplein 22
NL 1078 GZ Amsterdam

PROVADA
Bezoek- en postadres
Zoomstede 23
3431 HK Nieuwegein

Telefoon +31 (0) 30 6051424
Fax +31 (0)30 6051487
E-mail: info@provada.nl

Veilig werken

Toegangsbeleid tijdens opbouw – en afbraak

Tijdens opbouw- en afbraakperiodes is Amsterdam RAI alleen toegankelijk met een geldige opbouw- en afbraakbadge. Iedereen die zich tijdens opbouw en afbraak van evenementen in de hallen begeeft, dient zich online te registreren.
Wij verzoeken u vriendelijk om iedereen zoveel mogelijk vóór te laten registreren om zodoende een snellere doorstroom bij aankomst van de RAI te bevorderen. Indien dit niet mogelijk is, dan kunt u zichzelf ook ter plekke bij het desbetreffende registratiepunt registreren.

Via de registratiemodule kunt u de badge in orde maken. Na registratie ontvangt elke geregistreerde persoon een digitale voucher. Deze dient men uit te printen en mee te nemen naar één van de registratiepunten bij Amsterdam RAI. Op vertoon van de voucher krijgt men een persoonlijke op- en afbraakbadge die toegang biedt tijdens opbouw - en, afbraak van het evenement. De registratiepunten zijn vanaf de 1e opbouwdag geopend en bevinden zich op herkenbare locaties bij Amsterdam RAI. 

Heeft men zich niet voorgeregistreerd? Dan is het mogelijk om op vertoon van een geldig identiteitsbewijs zich ook bij aankomst bij de RAI registreren. Eventuele wachttijden kunnen dan niet altijd worden voorkomen.

Met vragen over opbouw- en demontageregistratie kunt u contact opnemen met RAI Security: T: +31 (0)20 549 3006 security@rai.nl

REGISTREER NU VOOR UW OPBOUW- EN AFBRAAKBADGES


Persoonlijke beschermingsmiddelen
Tijdens de standopbouw- en afbraakperiode is het verplicht goedgekeurde veiligheidsschoenen te dragen. Een veiligheidshelm is alleen verplicht als het rode zwaailicht brandt in de hallen. Tijdens de inrichtingsperiode is het niet nodig veiligheidsschoenen of veiligheidshelm te dragen. Mocht u niet in het bezit zijn van een veiligheidshelm en/ of veiligheidsschoenen, dan heeft u de mogelijkheid om deze te kopen bij het registratiepunt.
 

Veiligheidsregels
Kijk ook op www.rai.nl/veiligwerken onder het onderwerp “Veiligheidsregels Amsterdam RAI” voor algemene regels over Veilig werken.

 

Standontwerp

Ter beoordeling en goedkeuring dient het standontwerp uiterlijk 20 april 2016 in het bezit te zijn van PROVADA. Het standontwerp ontvangen wij graag inculsief technische tekening per e-mail met maten en een plattegrond op schaal.