>

Vernieuwing Bouw aanwezig op PROVADA 2012

Dit jaar zal Vernieuwing Bouw aanwezig zijn op de PROVADA. Vernieuwing Bouw is een onafhankelijk netwerk en biedt een platform voor ontmoeting, kennisuitwisseling en samenwerking in de bouw. Organisaties die de vernieuwing van de bouwsector belangrijk vinden verbinden zich aan Vernieuwing Bouw en zijn partner. De partners van Vernieuwing Bouw komen uit alle delen van de bouwsector. Denk aan Rijksoverheid, gemeenten, woningcorporaties, bouwbedrijven, ingenieurs, architecten, installateurs en kennisinstellingen. Ze hebben verschillende rollen in het bouwproces; ze willen allemaal werken aan één doel: Vernieuwen in de praktijk.

De vastgoedbranche vormt een belangrijke schakel in de hele bouwketen. Alleen door beter en meer samen te werken worden we een economisch gezonde, professionele sector, die een actieve bijdrage levert aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Directeur Jacqueline Schlangen: “Onze partners, nu bijna 70, komen uit de hele bouwsector. We kunnen veel bereiken als we onze verbindingen verder versterken met de vastgoedsector.”

Wilt u meer weten over Vernieuwing Bouw? Kijk van op www.vernieuwingbouw.nl of kom langs op onze stand in hal 9 standnummer 24.
 

Vernieuwing Bouw aanwezig op PROVADA 2012

Meer nieuws >>