Ten Brinke Groep op PROVADA 2015

Ten Brinke Groep op PROVADA 2015

Op woensdag 22 april ondertekenden PROVADA en Ten Brinke Groep het contract voor deelname aan de PROVADA 2015. 

Het hoofdthema van PROVADA 2015 - (RE)Building the Business) kan vele betekenissen hebben. Herontwikkelen, samenwerken en anticiperen op veranderingen in de markt betekent bouwen aan de toekomst. ‘Wij zijn tevreden met de succesvolle samenwerking met gemeentes, woningstichtingen en eindgebruikers in de afgelopen jaren,’ verteld Tonny Gerritsen. ‘Juist die samenwerking heeft geleid tot mooie resultaten, bijvoorbeeld een binnenstedelijke ontwikkeling waar oude panden gesloopt zijn en nu een prachtig gebouw staat met een nieuwe Albert Heijn, HEMA en diverse dagwinkels met daarboven appartementen.’

De noodzakelijke veranderingen in de markt biedt Ten Brinke kansen op het vlak van nieuwe investeerders, nieuwe producten en een nieuw toekomstperspectief. Meer dan ooit is bewezen dat het hebben van een goede relatie met de klant van groot belang is en laat dat nu net bij Ten Brinke altijd al zo geweest zijn. De komende jaren gaat Ten Brinke hier verder aan bouwen. Vandaar dit jaar de deelname aan de PROVADA om onze vaste relaties en nieuwe partners te laten zien dat Ten Brinke continu met hun mee denkt voor een bestendige toekomst.

Ten Brinke Groep staat in Hal 11 stand 11-00.

Bijlage foto:
v.l.n.r. Peter Schreuter (commercieel directeur PROVADA), René Pastoor (directeur Ten Brinke Bouw) en Tonny Gerritsen (directeur Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars).
 

Bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws en informatie over PROVADA?
Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Gepubliceerd
22-04-2015