The power of the crowd in optima forma!

The power of the crowd in optima forma!

DOWNLOAD HIER HET EBOOK

PROVADA FUTURE is een initiatief van PROVADA, de grootste vastgoedbeurs in Nederland die jaarlijks in de RAI plaatsvindt. Provada Future is het platform voor trends en innovaties met impact voor de bouw- en vastgoedsector. Een vergezicht naar de toekomst met toegepaste Virtual Reality, robots, drones, 3D-print, slimme software, nano-tech en circulariteit in de praktijk.

Met Matchmaking Meetups, meer dan 20 pitches van relevante startups en vele verrassende sprekers en levendig debat, maakten Provada-bezoekers versneld kennis met de innovators en deelnemers van een inspirerend en energiek beursprogramma. 

De vastgoedmarkt toont disruptieve veranderingen -op technologisch, financieel en organisatorisch vlak. We kunnen niet langer spreken van business as usual

Met het jaarthema The Next Step wilden we niet alleen onze relaties prikkelen, we hebben ook onszelf uitgedaagd. Ook wij leren dagelijks van ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarom agendeert PROVADA voortaan Innovatie op het nieuwe PROVADA FUTURE-plein. Wij geven Startups en gamechangers letterlijk de vloer om hun idee, techniek of nieuwe businessmodel te demonstreren. 

PROVADA heeft dit platform ontwikkeld om mensen en bedrijven te verbinden en om innovatie in de vastgoedsector te versnellen. Dit doen we met partners die hetzelfde doel nastreven, omdat we vanuit samenwerking tot meer en betere ideeën komen.

In de samenwerking met Holland ConTech als startup partner bieden we de markt concrete handvatten. Ik ben trots op de mooie lijst van (20) startups en sprekers die gezamenlijk een inspirerend programma hebben geboden tijdens PROVADA. The power of the crowd in optima forma.

DOWNLOAD HIER HET EBOOK


Aangezien de ontwikkelingen zich in snel tempo opvolgen houden we het hele jaar de vinger aan de pols. Op PROVADA Future doen we dit in samenwerking met Futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk. Samen met zijn team zullen wij op zijn online platform bezoekers voorzien van updates over technologische ontwikkelingen, in de vorm van trendpublicaties, onderzoek en relevante startups.

Vergezichten zijn uiteraard leuk en interessant maar juist door de koppeling van startups aan die innovaties willen wij onze achterban bedienen met handvatten om samen tot nieuwe business- en verdienmodellen te komen. ProvadaFuture.nl publiceert dus niet alleen over de ontwikkelingen maar we geven ook de impact daarvan weer.

Voor de komende weken of maanden zitten wij en partners vol leuke ideeën om uit te werken. Denk aan hackathons, masterclasses over de toekomst van vastgoedbedrijven of inspiratiesessies. Misschien hebben we u daar ook bij nodig. Want weet u; over de toekomst gesproken; wij weten het ook niet. Maar misschien kunnen we samen innovaties net een beetje sneller laten werken. Voor uw business, voor de sector of voor de maatschappij. 

Wij nodigen u graag uit om (nader) kennis te maken met de Startups! 

DOWNLOAD HIER HET EBOOK

Bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws en informatie over PROVADA?
Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Gepubliceerd
16-06-2016