Genomineerden Green Leader Award bekend

Genomineerden Green Leader Award bekend

De genomineerden voor de DGBC Green Leader Award zijn bekend. Uit alle inzendingen heeft de deskundige jury onder leiding van Maurits Groen vijf duurzame leiders geselecteerd. Jeanet van Antwerpen (CEO SADC), Klaas de Boer (Directeur Zuidas), Coen van Oostrom (CEO OVG), Rutger Schuur (Hoofd Real Estate Clients ABN AMRO) en Onno Dwars (Hoofd acquisitie & Innovatie Volker Wessels Vastgoed) maken kans op de award die op 8 juni tijdens PROVADA wordt uitgereikt.

Juryvoorzitter Maurits Groen is trots op de mooie lijst aan duurzame leiders die ieder vanuit hun eigen perspectief verduurzaming versnellen door leiderschap te tonen. “Nederland staat aan de vooravond van een duurzame energietransitie. Verduurzaming van de gebouwde omgeving zal daarin een belangrijke rol spelen. Het gaat om een urgent noodzakelijke omslag, die vraagt om deskundige, ervaren en bevlogen ‘green leaders’. Gelukkig daarom, dat zich steeds meer van zulke ‘kwartiermakers’ aandienen om dat proces goed te laten verlopen. Uit degenen die nu al volop actief zijn, hebben wij er vijf geselecteerd die allen van hoge kwaliteit zijn en ieder voor zich de ‘Green Leader Award 2016’ verdienen.”

Green Leader Award
De Green Leader Award is in het leven omdat de vastgoedsector weliswaar verduurzaamt, maar nog niet in volle hevigheid. Beslissers die lef en persoonlijk leiderschap tonen, kunnen met hun nieuwe, verfrissende inzichten het verschil maken en zodoende een krachtige impuls geven aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving.

Keuze van de jury én publiek
De jury heeft gekozen voor een evenwichtige vertegenwoordiging van verschillende spelers uit de gehele keten. Over deze genomineerden wordt een inspirerend magazine gemaakt door partners Cobouw en PropertyNL. Via www.greenleaderaward.nl bepaalt het publiek uiteindelijk wie er tot winnaar van de Green Leader Award wordt benoemd. De uitreiking vindt plaats op 8 juni om 15.30 uur tijdens de PROVADA in RAI Amsterdam.

Lees hier het volledige persbericht

Bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws en informatie over PROVADA?
Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Gepubliceerd
14-04-2016